zondag 26 oktober 2014

Heerlijke patat, maar vieze hotwings

Op een laatste zonovergoten dag nog even genieten van het weer en elkaar. Dat was wat we deden op een zondag. En waar is het dan beter toeven dan in een havenplaatsje aan de Friese kust. We kwamen uit op een terras met uitzicht op allerlei bruine vloot schepen. Levendig en leuk.

Honden in een restaurant

Maar er liepen ook heel veel honden rond bij restaurant ’t Havenhoofd in Stavoren. En de combinatie hond en eten vinden wij nooit zo leuk. Modou heeft het bovendien niet zo op honden dus al die snuffelende dieren maakten dat hij er niet zo heel ontspannen bij zat.



Toch hadden we wel zin in iets lekkers. Ik wilde hem kibbeling laten proeven, maar ik wist dat hij snel iets afkeurt. Dan toch maar weer kip gekozen, maar dan in de vorm van hotwings. Die kunnen heel lekker zijn als ze een beetje krokant zijn gebakken en de juiste smaak hebben.



Nu is smaak iets om over te twisten, maar wij vonden de smaak dus beslist niet goed. Weeïg, zelfs vies eigenlijk. En meer gestoofd, dan echt gebakken. De patatten, lekkere dikke Vlaamse frieten waren overigens perfect. Maar die kip hebben we gedeeltelijk maar terug gegeven. We werden er zelfs een beetje misselijk van. Ze waren bovendien ook nog eens duur die krengen.

Voor 9 euro aan kip

Negen euro om precies te zijn. Daar heb je thuis een hele pan vol chicken wings van. Voor 2 thee, een friet en die rare kippen moesten we uiteindelijk 17 euro afrekenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten